Werkwijze

Voedingsgewoonten kunnen van persoon tot persoon erg verschillen. Ze worden deels meegegeven in onze opvoeding en beïnvloed door de tijd waarover je beschikt om een maaltijd te bereiden, foutieve informatie en het overgrote aanbod aan voedingsmiddelen.

Mijn taak als diëtiste bestaat erin om je correcte informatie/inzicht te geven en een dieet op maat voor je uit te werken. Hierbij hou ik rekening met jouw eetgewoonte, lichaamsgewicht, doel dat je voor ogen hebt (afslanken, normaliseren van bloedsuikerwaarden, corrigeren van cholesterolwaarde, gewichtstoename, maag-darmproblemen zoals: constipatie, diarree, winderigheid, moeilijke vertering ...), energieverbruik, medicatie, werkuren, zakenlunches of druk sociaal leven.

Dit "dieet op maat" wordt zo praktisch mogelijk uitgewerkt en is gebaseerd op een gezonde evenwichtige voeding. Je wordt wegwijs gemaakt in het doolhof van voedingsmiddelen en leert bewuste keuzes te maken. Op die manier bereik je niet alleen je vooropgestelde doel, doch voel je je bovendien goed en fit ! Dit gepersonaliseerd voedingsadvies is dus zeker GEEN vastenkuur of gebaseerd op uithongeren.

Correcte informatie gecombineerd met een goede individuele begeleiding is de voorwaarde om je doel te bereiken en te behouden.

Ook kinderen worden heel persoonlijk en op een kindvriendelijke manier geholpen.

CONSULTATIES

  • tijdens de eerste consultatie wordt je eetgewoonte overlopen en je dieet op maat uitgewerkt zodat je onmiddellijk kan starten.
  • opvolgconsultaties worden in de beginfase voorzien om de 14 dagen. Daarna wordt de tussentijd in overleg bepaald.
  • Alle mutualiteiten voorzien een gedeeltelijke terugbetaling. Info over de voorwaarden en attesten krijg je bij mij.
  • Patiënten met een diabetespas of zorgtraject diabetes genieten van een terugbetaling door het RIZIV
Tags: 
Fout | DIËTISTE MARLEEN PERSOONS - VAN COILLIE

Fout

Foutmelding

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/4/c/7/dietiste-ieper.be/httpd.www/includes/common.inc:2820) in drupal_send_headers() (regel 1501 van /customers/4/c/7/dietiste-ieper.be/httpd.www/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Call to undefined function each() in SMTP->Data() (regel 393 van /customers/4/c/7/dietiste-ieper.be/httpd.www/sites/all/modules/smtp/smtp.transport.inc).
Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.